case

Danmarks Rederiforening

Danmarks Rederiforening har siden 1884 været samlingspunkt for danske rederier. 
Med lanceringen af et helt nyt site og integreret medlemslogin, får dansk skibsfart et nyt ansigt udadtil med mulighed for intern kommunikation og videndeling.

SE LØSNINGEN HER


Om Danmarks Rederiforening

Danmarks Rederiforening er en branche- og arbejdsgiverorganisation for 40 rederier og to offshore-selskaber. Udover egne medlemmer betjener Danmarks Rederiforening også medlemmerne af Bilfærgernes Rederiforening, som er en organisation for færger, samt medlemmerne af Rederiforeningen af 2010, der er en organisation for den mindre og mellemstore skibsfart.  

Ønsket med det nye site er, at samle organisationens medlemmer under ét og samtidig forbedre mulighederne for kommunikation og videndeling via et unikt medlemssite. 


Design

Farver

-

Typografi

-

Detaljer

-

Løsning & resultater

Det nye og omfattende site formår at samle både interne og eksterne interessenter. 
Foreningernes medlemmer har mulighed for at finde relevant information og kommunikere og videndele med hinanden. Som ekstern bruger kan man let danne sig et overblik over Danmarks Rederiforening og få relevante nyheder og informationer fra dansk skibsfart og branchen. 

Ansigtet udadtil

Shipowners.dk kommunikerer Danmarks Rederiforenings mission og vision og giver generel information om organisationen og branchen. 

Sitet er koblet op til Infomedia og giver Danmarks Rederiforening mulighed for at fokusere og målrette et nyhedsflow, der er relevant for sitets brugere.


Nyhedsarkiv

Det er vigtigt for Danmarks Rederiforening at kunne segmentere deres nyheder i forskellige kategorier. Både for at have overblik over de mange emner inden for dansk skibsfart og for at brugeren nemt og hurtigt kan finde relevant information.

Artikelside

Danmarks Rederiforening giver mange forsellige informationer. Til dette er der udarbejdet en artikelside, der bl.a. kan håndtere billeder, manchettekster, tekster i en eller flere kolonner, medarbejder profiler, links, downloads, debatfora m.m.

Medarbejdere

Det skal være nemt for den besøgende at finde den enkelte ansatte. Til dette formål er der lavet en flot præsentationsside med alle medarbejdere i Danmarks Rederiforening fordelt på forskellige kategorier.


Nyhedsbrev

Danmarks Rederiforening har mulighed for at lave deres nyhedsbrev ud fra det eksisterende indhold på sitet. Nyheder, temaer, infobokse mv. kan sammensættes og personliggøres med bannere og kommentarer fra afsenderen.

Danmarks Rederiforenings nyhedsbrev hedder 'Kompas' og sendes ud flere gange om måneden på både på dansk og engelsk til mere end 1000 modtagere.

Medlemsområde

Danmarks Rederiforenings nye website indeholder et stort medlemsområde, der skal være med til at lette foreningens arbejdsopgaver og skabe en kommunikationskanal mellem medlemmerne og foreningen. Alle tilknyttede virksomheder har adgang til medlemsområdet via deres IP adresse, som sikrer let og sikker adgang for virksomhedernes mange ansatte.


Interne udvalg

Som noget nyt på Danmarks Rederiforenings medlemsområde har hvert udvalg fået deres egen side. Dette giver medlemmerne nem indsigt i de forskellige udvalg og emner, der er inden for dansk skibsfart. Medlemmerne kan debattere, se mødekalender, downloade dokumenter og hente information om udvalgets medlemmer.

Det er muligt for Danmarks Rederiforening at begrænse disse udvalg, så de ikke er tilgængelige for alle foreningens medlemmer, men kun for udvalgte personer.


Debatforum

Formålet med det integrerede debatforum har været at forenkle kommunikationen mellem ansatte, medlemmer og Danmarks Rederiforening. Derfor er debatforummet holdt på et simpelt niveau, hvor alle kan være med. Det er samtidig gjort muligt, at følge med i diverse debattråde uden selv at deltage i debatten.

Eksterne udvalg

Danmarks Rederiforening har mange ad hoc udvalg, som løser mindre problemstilinger. Medlemmerne nemt kan slå et udvalg op, og se hvilket personer der er tilknyttet.

Personoversigt

Personoversigten giver mulighed for at søge på medarbejdere og andre personer og se, hvilke roller de har og hvilke udvalg, de er en del af.

Medlemsbreve

Danmarks Rederiforenings medlemsbreve er segmenteret ud fra medlemstype. Dette sikrer, at brugeren kun får præsenteret korrekt og relevant information.


Kunden siger om Konform

”Det er generelt vigtigt for os at give offentligheden de bedste muligheder for at finde de informationer, de søger, på vores hjemmeside. Samtidig har vi specifikt ønsket at styrke kommunikationen til og dialogen med vores medlemmer på de særlige dele af siden, som kun medlemmer har adgang til. Vi er meget tilfredse med at vi, i tæt samarbejde med Konform, er lykkedes med at skabe et rigtig godt fundament for dialogen med medlemmerne og glæder os til, at de tager de nye muligheder i brug”

siger kommunikationsmedarbejder Søren Kitaj fra Danmarks Rederiforening.