Baum und Pferdgarten

Strategi og ny digital identitet tilpasset målgruppens shoppingadfærd

Baum und Pferdgarten er et high end fashion brand, der skaber kollektioner fyldt med kolliderende kontraster, stærke farver og unikke prints. Som et brand med en stærk forståelse af, hvem de er, og hvad de står for, var vores udfordring at forenkle og forstærke deres brandplatform og skabe en flagship eCommerce løsning.

Nordisk enkelthed, som lader de farverige produkter være midtpunkt

Brandsitet og webshoppen er integreret med ERP systemet Microsoft Dynamics hvor produktoprettelse, ordrer, priser, valuta mv. håndteres. Alle billeder trækkes og udstilles automatisk fra Baum Pferdgartens Digital Asset Management system Kontainer så arbejdsgangene i CMS optimeres mest muligt og dobbeltarbejde undgås.

Selve webshoppen er bygget på ecommerce platformen Magento.

616%

Forøgelse i mobilkonverteringer

148%

Forøgelse i online omsætning

700%

Forøgelse i CRM sign ups

Macbook

Mobile first - tilpasset den digitale forbruger

Vi arbejdede sammen med holdet hos Baum und Pferdgarten for at skabe en strategi i overensstemmelse med brandets ambition og deres kunders forventninger og adfærd.

 

Vi udarbejdede en ny digital identitet og visuel stil til den nye platform, hvis formål er at give brugeren en tryg handelsoplevelse, i et enkelt og nordisk univers der lader de farverige produkter være midtpunkt og give løsningen kant.

Optimeret kurv & check out flow

Vi designede en kurv, som ikke afbryder brugerens bevægelse rundt på sitet og optimerer købsflowet fra de typiske 4 trin til kun 2 – så varer købes med et klik, hvorefter man blot udfylder forsendelseinfo.

Teis Bruun

Baum Und Pferdgarten A/S

CEO

Konform var det oplagte valg for Baum und Pferdgarten, da vi i 2017 skulle vælge samarbejdspartner til ny webshop med fuld integration til Microsoft Dynamics. Konform har leveret et design der understøtter vores Brand DNA og vi har indtil videre næsten fordoblet omsætningen på det første halve år, samt øget på alle relevante KPI.