Center for Boligsocial Udvikling

  • KundeCenter for Boligsocial Udvikling
  • ServicesCorporate website & visuel Identitet
  • TeknologiPHP
  • Websitehttp://cfbu.dk

Gennemgående facelift

Center for Boligsocial Udvikling kontaktede os hos Konform med et ønske om et facelift, der kunne hjælpe organisationen med at formidle deres viden på en effektiv og moderne vis. Center for Boligsocial Udvikling er et landsdækkende videnscenter, der har til formål at styrke de boligsociale indsatser i udsatte boligområder.

Moderne visuel identitet

I samarbejde med Center for Boligsocial Udvikling udarbejdede vi en helt ny og moderne visuel identitet, herunder nyt logo, der skulle understøtte organisationens kommunikation såvel digitalt som på tryk samt et nyt, responsive website.

Organisationen havde et ønske om, at redesigne deres logo så det i højere grad illustrerede centrets arbejdsområder og funktion overfor samarbejdspartnere. Derudover var formålet, at logoet skulle styrke CFBU’s identitet og skabe genkendelighed på tværs af digitale og trykte kanaler – Alt dette ved brug af karakteristiske farver og typografi.

Opgaven lød derudover på at udarbejde diverse skabeloner i InDesign og guidelines til brug af organisationens nye visuelle identitet, for at skabe genkendelighed på tværs af forskellige platforme.

Et fuldt responsive website blev udarbejdet. På den måde vil brugeren, uanset hvilken enhed websitet tilgås fra, få samme visuelle oplevelse af CFBU. Det nye website havde til formål at give organisationen et opdateret udtryk og få dem med på den digitale bølge.

Nikolaj Avlund

Center for Boligsocial Udvikling

Konsulent

“Vi har fået ryddet op i vores indhold og fået en enkel, brugervenlig og flot hjemmeside. Det skyldes i høj grad det gode samarbejde med Konform, der gennemgående har forædlet vores idéer og benyttet de teknologiske og grafiske muligheder til at gøre vores site så brugervenligt som muligt.”