Danske Rederier

  • KundeDanske Rederier
  • ServiceCorporate website & medlemssite
  • TeknologiPHP
  • Websitedanishshipping.dk

Nyt website med mange facetter

Danske Rederier er en brancheorganisation, der har til formål at varetage dansk rederierhvervs interesser, samt fungere som arbejdsgiverorganisation for medlemmerne.

Samarbejdet mellem Danske Rederier og Konform opstod ud fra et ønske om et nyt website, der dels kunne agere kommunikationskanal overfor organisationens medlemmer og dels være organisationens digitale ansigt udadtil.

Et mangeårigt samarbejde

I samarbejdets spirende start var ønsket fra Danske Rederiers side at opdatere organisations website med et nyt brugervenligt CMS system der skulle understøtte Danske Rederiers interne arbejdsgange samt tage højde for fremtidige udvidelser i form af fleksibilitet.

Løsningen skulle bl.a. kunne understøtte medlemmernes aktiviteter såsom at facilitere mødeindkaldelse, fildeling og udvalgspræsentation. Derfor udarbejdede vi en løsning, der delvist var offentlig og delvist et passwordbeskyttet medlemsområde.

Nogle år senere opstod behovet for et mere moderne og responsive design. Med afsæt i det oprindelige design moderniserede vi det overordnede udtryk og opdaterede hele sitet med et nyt og platformsoptimeret design.