MeeBook

En visionær læringsplatform

MeeBook kontaktede os hos Konform med en vision om at skabe en platform, der kunne udgøre en attraktiv medspiller i digitaliseringen af undervisningssektoren. Konform har samarbejdet med MeeBook fra start til slut i processen, og har både stået for den tekniske udvikling af MeeBook og designet MeeBook platformen.

80.000 elever, 8.000 undervisere & 1 mio. afleverede opgaver på 3 år

MeeBook er et online undervisningsværktøj, der hjælper lærere med at sammensætte og dele undervisningsforløb med elever og andre kollegaer. Platformen er i dag aktivt i brug på både folkeskoler, gymnasier, VUC , SOSU-skoler og fagskoler mv.

MeeBook er designet med udgangspunkt i brugervenlighed og intuition, der både fungerer på tablet og computer. Derfor har der gennem hele designprocessen været fokus på, at MeeBook skulle blive en aktiv medspiller i undervisningen og ikke en kompleks, digital hæmsko. MeeBook er derfor designet som et værktøj, der fremmer inklusion og motivation i undervisningen.

Platformen rummer mulighed for, at underviseren kan sammensatte tekst, billeder, PDF’er, film, opgaver, forlagsmateriale og andre digitale medier, der kan fungere som ét samlet undervisningsforløb.

For at understøtte platformen som værende intuitiv og let anvendelig blev det besluttet at koble MeeBook op på skolernes UNI-login. På den måde skal eleverne ikke forholde sig til, at oprette nye login. MeeBook er også anvendeligt uden UNI-login på skoler, der ikke anvender dette, i det tilfælde opretter læreren blot eleverne via e-mail.

MeeBook er designet platformsuafhængig, hvilket vil sige, at Konform gennem en modulær kodning har lavet en løsningen, der er nem skalerbar og fleksibel. Derudover har vi udviklet en app, der muliggør anvendelsen af MeeBook offline via en iPad. Derudover kan systemet anvendes på alle andre tablets og pc’er, idet systemet er webbaseret.

Søren Adolph

MeeBook

”Det har været en meget agil proces at arbejde sammen med Konform. De er yderst professionelle, og har leveret et gennemarbejdet produkt, som vi er rigtig glade for. MeeBook er blevet præcis som vi ønskede – og mere til”