Meebook

  • KundeMeebook
  • ServiceLæringsplatform
  • TeknologiPHP
  • Websitemeebook.com

En visionær læringsplatform

Meebook har skabt en platform, der udgør en stor og vigtig brik i digitaliseringen af undervisningssektoren som den læringsplatform med den største markedsandel i Danmarks folkeskoler. Konform har samarbejdet med Meebook helt fra starten, og har både stået for den tekniske udvikling af Meebook systemet med også design af alt fra brand hjemmesider, messestande, produktblade mv.

500.000 elever, 55.000 undervisere & 2 mio. afleverede opgaver

Meebook er et online læringsplatform, der hjælper lærere med at sammensætte og dele undervisningsforløb med elever og andre kollegaer. Platformen er i dag succesfuldt implementeret på både folkeskoler, gymnasier, VUC , SOSU-skoler og fagskoler, og i private virksomheder som onboarding værktøj.

Meebook er designet med udgangspunkt i brugervenlighed og intuition, der både fungerer på tablet, mobil og computer. Derfor har der gennem hele designprocessen været fokus på, at Meebook skulle blive en aktiv medspiller i undervisningen og ikke en kompleks, digital hæmsko.

Platformen rummer mulighed for, at underviseren kan sammensatte tekst, billeder, PDF’er, film, opgaver, forlagsmateriale og andre digitale medier, der kan fungere som ét samlet undervisningsforløb.

For at understøtte platformen som værende intuitiv og let anvendelig MeeBook integreret med skolernes UNI-login.

46

Danske kommuners folkeskoler

30+

Gymnasier og ungdomsudd.

50+

VUC, SOSU og private virksomheder

Søren Adolph

CEO Meebook

”Det har været en meget agil proces at arbejde sammen med Konform. De er professionelle, har været en vigtig sparringspartner, og har leveret et gennemarbejdet produkt. Konform har været med fra ide til færdigt produkt, og samspillet med deres team har helt sikkert været en vigtig del af den store succes, vi efterfølgende har oplevet.  Meebook er blevet præcis som vi ønskede – og mere til.”

Danish Internet Awards

Future Platforms

Lovie

Education & Reference

The Webby Awards

Webby official honoree

Gazelle

-