Respace

  • KundeRespace
  • ServiceErhvervsejendomsportal
  • TeknologiAngularJS, PHP
  • Websiterespace.dk

Ny markedsudfordrer i erhvervsejendomsbranchen

Respace havde som mål, at deres website skulle løfte niveaubaren for online markedsføring af erhvervsejendomme. En simpel og effektiv brugerinterface samt nem integration af ejendomsdata, understøtter forretningens grundlæggende strategi. Colliers International, Danica Ejendomme, Barfoed Group, Nordea Ejendomme, DEAS Erhverv og mange andre af landets største ejendomsudbydere er at finde på den nye portal.

Fuldt responsive og hurtigt søgning

Portalens design er udarbejdet i samarbejde med Sebastian Sejer & Co, én af de tre grundlæggere af Respace. Løsningen er selvfølgelig fuldt responsive, kan derfor tilgås optimalt fra alle skærmtyper og tager udgangspunkt i, at give alle besøgende en unik oplevelse både teknisk og visuelt.

Respace er endvidere kodet således, at hastigheden på websitet er ekstra hurtig, hvilket positivt påvirker både den søgefunktion og søgeagent som Konform har udviklet særligt til Respace. Endvidere er portalen kodet til hurtigt og nemt, at integrere udlejer og sælgers ejendomsdata fra deres eksisterende systemer til Respaces’ emnebank.

Respace understøtter bl.a. de populære løsninger fra C&B Systemer og Mindworking. Det betyder at løsningen automatisk synkronisere og henter emner direkte ind fra kundernes website eller bagvedliggende systemer.

Frederik Barfoed

Barfoed Group

Koncerndirektør

“Respace er i vores optik et stærkt værktøj for alle der søger erhvervslokaler, og er derfor et oplagt supplement til vores eksisterende markedsføring. Præsentationen af vores emner er imponerende flot og fri for distraktioner, og systemet er en fornøjelse at bruge. Prisen er tilmed yderst rimelig.”