Er du vores nye senior front-end udvikler?

Er du en talentfuld og erfaren frontend udvikler og prioriterer du kvalitet og optimal kode frem for den lette og hurtige løsning? Så er du måske den nye frontend udvikler hos Konform.

Som frontend udvikler hos Konform bliver du del af et bureau med over 17 års erfaring. Du vil sidde sammen med 15 dygtige og søde webudviklere og designere, der hver dag samarbejder om at skabe de bedst mulige løsninger til vores kunder, der tæller både større og mindre virksomheder. Vi arbejder i nyeste software og vægter brugeroplevelse, design og udforskning af nye teknologier højt.

Hvem er du?

Som frontend udvikler hos Konform forventer vi, at du har arbejdet professionelt med udvikling af webløsninger i minimum tre år. Derudover skal du kunne nikke til følgende:

·        Være dygtig til HTML, CSS (SASS) og JavaScript (ES5, ES2015, ES2016++
·        Være dygtig til React eller Vue (Nuxt)
·        Have erfaring med kodning af responsive websites
·        Have erfaring med PHP (gerne Laravel eller WordPress
·        Have fingeren på pulsen og kendskab til NPM/Yarn, Webpack, Redux og lignende er et stort plus!

Hos Konform tror vi på videndeling og derfor vil du trives bedst, hvis du er relativt åben, social og parat til at sparre fagligt med dine yderst kompetente kollegaer. Det forventes, at du i dit arbejde er grundig, omhyggelig og struktureret.

·        Mange sjove opgaver og spændende kunder
·        Et job med stor variation og udviklingsmuligheder
·        Et job hvor din faglighed værdsættes
·        Et uhøjtideligt og ungt arbejdsmiljø med søde kollegaer
·        37 timers arbejdsuge med flekstid uden overarbejde med frokost m.m.

Konform holder til i lækre lyse lokaler i hjertet af København og har i snart 17 år designet og udviklet nogle af markedets bedste webløsninger, online shops, intranet, bookingsystemer, kommunikationssystemer, læringsplatforme og kollaborative værktøjer.

Kundelisten tæller bl.a. Sony Music, Willis, Kræftens Bekæmpelse, Dansk Retursystem, Universal, Kontainer, Danske Rederier, Folketinget, Baum Pferdgarten, Meebook og mange andre.

Hvis du kan se dig selv som senior front-end udvikler hos Konform så send meget gerne en ansøgning + CV til: job@konform.com

Har du spørgsmål så skriv til os på job@konform.com eller her

Nanna Bentel

Strategic director og CEO
Tlf. 33 11 05 11
nb@konform.com

Christian Lund

Digital Manager
Tlf. 3311 1016
cl@konform.com