Nysgerrighed, formål & passion

Vi er et digitalt designbureau som rummer både teknisk tunge udviklings- og knivskarpe designkompetencer. Fordi vi er er overbeviste om at det den bedste måde at levere helstøbte og gennemarbejdede løsninger på

Vi er konstant nysgerrige og drevet af lysten til altid  at gøre tingene endnu bedre. Derfor tror vi ikke på standardløsninger eller springer over hvor gærdet er lavest.

300+

Succesfulde løsninger

100%

Medarbejdere i Danmark

18

Års erfaring

Vores mål er at skabe meningsfyldte og relevante løsninger som forene funktion og æstetik. Derfor styrer vi udenom opgaver som indebærer sjusk og ‘hurtige lappeløsninger’. Vi er interesserede i at levere fleksibel og fremtidssikret kode og løsninger, som vi kan bygge videre på.

Med en struktureret tilgang til de projekter vi arbejder på, og i samarbejde med vores kunder, tror vi på at vi kan tilrettelægge de optimale processer. Det indebærer at vi indgår i transparente og langvarige forhold med vores kunder.

Vi er et team af vidt forskellige mennesker – men fælles for os alle er, at vi er passionerede omkring vores arbejde og gerne vil gøre en forskel. Vi elsker mangfoldigheden, fordi vi tror på at at inspirationen og kreativ problemløsning har nemmere ved at opstå i krydsfeltet mellem forskellige måder at tænke på og anskue verdenen omkring os.

Tor Øyan

Kræftens Bekæmpelse

Chefkonsulent, Kommunikation

“”I får det, som I vil have det” – Et hyppigt hørt udsagn fra Konform i vores samarbejde om at løfte cancer.dk over på en ny, fremtidssikret platform. Udsagnet rummer essensen af den super-agile måde løsningen er blevet til på, både i detaljen og på de store linjer. Men misforstå ikke. Det sker ikke uden kontant modspil, kreative løsningsforslag og konstruktiv dialog.”

En kultur baseret på samarbejde

Design er drevet af interesse, nysgerrighed og viljen til at forbedre. Derfor dyrker vi et miljø som giver plads til at eksperimentere, videndele og prøve nye ting af. Respekt for hinandens fagområde og kompetencer og altid sultne efter at lære nye ting. Vi tror på at en sjov og afslappet hverdag skaber de nødvendige rammer for at vi kan være innovative og på forkant med udviklingen.

Anerkendelser

Awards

CSS Design Award

Site of the day

Awwwards

Site of the day

Honorable Mention

Site of the day

The Webby Awards

Official Honoree

The Lovie Awards

Award Winner

Danish Internet Awards

Future Platform