Copenhagen Economics

Nyt corporate website med internationalt udsyn

Copenhagen Economics havde et ønske om en moderne webløsning, der skulle understøtte deres brand og høje faglighed og understregede virksomhedens internationale placering blandt de top 20 bedste økonomiske konsulenthuse i verden.

Ambitiøs teknisk løsning

Foruden ambitiøse krav til design og udtryk havde Copenhagen Economics også klare forventninger til platformens tekniske kunnen. Platformens CMS system skulle på én og samme tid være brugervenligt og kunne facilitere en struktur, der formåede at virksomhedens Services, Eksperter, Rapporter, Cases og Nyheder nemt kunne administreres i CMS systemet, så indholdsvisninger automatisk bindes ude på de offentlige sider. Med det var målet at undgå dobbeltarbejde og unødig administration af indhold.

Macbook

Lise Roland Johansen

Copenhagen Economics

Head of Communications and Operations

“Vi kontaktede Konform pga. varme anbefalinger – og vores høje forventninger blev indfriet fra første møde. Konform vovede at udfordre vores designmanual og ramte plet. Samarbejdet har hele vejen igennem været imødekommende og fleksibelt – med den ekstra indsats, når det gjaldt.”