Global Maritime Forum

Moderne og innovativt design til den maritime branche

Global Maritime Forum kom til Konform med ønsket om en flot og moderne hjemmeside med et nordisk design-udtryk. Løsningen skulle på bedste vis kunne understøtte den strøm af nyheder og pressemeddelelser som GMF udvikler og deler med deres medlemmer som er de største rederier globalt.

Hovedaktiviteten er et årligt topmøde, som samler topledere på tværs af hele den maritime værdikæde med politikere, NGO’er, eksperter, medier og andre indflydelsesrige beslutningstagere og meningsdannere for at drøfte branchens langsigtede udfordringer og muligheder – den maritime verdens svar på World Economic Forum i Davos.

Brugerunderstøttende design og animationer

Global Maritime Forum er en ny, global platform for topledere fra hele det maritime spektrum og sigter mod at skabe positive, langsigtede forandring for branchen og for samfundet.

Kundens ønske var at skabe et “ikke-maritimt” look hvor Global Maritime Forum som nordisk afsender skulle skinne igennem –  designede Konform et enkelt og moderne udtryk.

Den vertikale navigation giver plads til at billeder og artikler kan fylde mest muligt. Nyheder, pressemeddelelser og publikationer eksponeres på tværs af løsningen tagges op med interesseområder så læseren nemt guides mellem relevant indhold.

Macbook