Design og kodning af krævende
digitale løsninger

Vi hjælper vores kunder med at bygge værdiskabende digitale webløsninger gennem strategi, design og optimale teknologier.

Skræddersyede løsninger gennem tilpassede processer

Alle virksomheder er forskellige, og alle projekter har forskellige præmisser. Derfor tror vi ikke ikke på én proces, eller metode som kan føre til den optimale løsning.

Med udgangspunkt i at forstå jeres virksomhed og målsætning skræddersyer vi den rigtige process til netop jeres projekt.  Uanset om I skal have udviklet en kompleks applikation eller en mindre landingpage er fundamentet altid en solid forståelse af udfordringen og afklaring af formålet. Derfra tilrettelægger vi i fællesskab hvor mange ressourcer og iterationer der skal bruges på de forskellige faser i projektet.

Corporate websites

Vi ved, at et website er virksomhedens ansigt udadtil. Derfor gør vi alt for at designe en løsning, der understøtter jeres KPI’er

Webshops

Data lyver ikke! Derfor analyserer vi jeres touchpoints, og tager afsæt i data, når vi skal sikre os, at I når jeres KPI’er, opnår øget trafik og omsætning gennem jeres webshop

Webapplikationer

Konform er specialister i udvikling af skræddersyede, komplekse webapplikationer i form af; intranet, ekstranet, applikationer, online services, portaler, apps & værktøjer

Digitale identiteter

Vi hjælper brands med at opnå stærke identiteter som skaber effekt og afspejler virksomheden personlighed på tværs af platforme og medier.

Fokus på helheden – fra strategi til drift

Vi tror på partnerskaber og langsigtede relationer. Gennem grundig research og analyse udarbejder vi skræddersyede og fleksible løsninger, men for os stopper opgaven ikke når den er leveret. For at sikre et succesfuldt projekt er det nødvendigt med løbende opfølgning og tilpasninger.

Som teknisk partner er vores fornemmeste opgave at levere en løsning, der understøtter jeres mål og KPI’er – og som overholde deadlines og budgetter – men også at garantere sikker drift i form af hosting og en serviceaftale, der understøtter jeres krav.
Derudover ser vi opdatering og proaktiv opfølgning, som en naturlig del af det ansvar, vi tager overfor vores kunder.  Derfor står vi til rådighed 6 måneder efter, at jeres løsning er gået i luften til fejlrettelser og kvalitetssikring.

Systemer vi arbejder med