Dahl Advokatfirma

  • KundeDahl Advokatfirma
  • ServiceCorporate website & visuel identitet
  • TeknologiPHP
  • Websitedahllaw.dk

Nyt website blev til ny visuel identitet

DAHL er et af Danmarks største advokatfirmaer med mere end 200 medarbejdere. Som en faglig stolt virksomhed var det vigtigt, at det nye website understøttede den traditionelle og klassiske historie samt den professionalisme der kendetegner Dahl.

En kollision mellem det moderne og klassiske

Dahl er et af Danmarks største advokatfirmaer, og har en unik kombination af faglig bredde og dybe kompetencer, som kendetegn. Denne position var vigtig at kommunikere og målet var derfor at lancere et nyt website med fokus på at vise bredden både i forretningsområder og medarbejdere, samt præsentere virksomhedens nyheder, kurser mv.

Opgaven lød på at designe og udvikle en mere tidssvarende og professionel digital identitet, som samtidig fungerer som brand guidelines for hele organisationens visuelle kommunikation fremover.

På baggrund af en grundig adfærds- og behovsanalyse ved opstartsworkshops blev der udarbejdet en digital webstrategi. Som udgangspunkt skulle opgaven kun berøre de digitale flader, men hurtigt blev det tydeligt at det krævede en større opdatering af hele Dahls visuelle identitet for at kunne understøtte kunden ønske om at fremstå moderne og med dette differentiere sig fra konkurrenterne.

Det blev til helt nye farver, nye fonte, et opdateret logo og en grafisk rød tråd af elementer, farveflader og et off-grid der blev udrullet på tværs af platforme og medier.

Macbook