Genbyg.dk

  • KundeGenbyg.dk
  • ServiceWebshop
  • TeknologiPHP, Navision
  • Websitegenbyg.dk

Skræddersyet webshop til danmarks største webshop for brugte byggematerialer

Genbyg har været kunde hos Konform siden 2007, og vi har stået for udvikling og vedligeholdelse af deres shop lige siden.

I 2016 kom de til os med et ønske om en total relancering af både UI, UX og hele systemet bagved. Vi startede med at afdække behov, målgrupper, ideer og ønsker, for at kunne tage fat på en UI/UX fase med den rigtige målsætning. Resultatet blev en lys, åben, moderne og responsive webshop – en god mellemting mellem byggemarked og bolighus.

Teknisk er løsning kodet i PHP og de nyeste frontend teknologier. Alt funktionalitet er skræddersyet da shoppen har nogle særlige krav til funktioner. Det skyldes blandt andet at alle produkter er unikke og der oftes kun findes 1 stk af en varer.

Stor integration til Navision

Da Genbyg også har en fysisk forretning og shoppen derved skal gå hånd i hånd med lager og kasse system, blev Navision valgt til at styre alle produkter, lager, ordre, retur m.v.

Webshoppen er derfor kodet hårdt men fleksibelt op mod ERP systemet. Det sikre at der bliver holdt øje med om en unik varer er købt, hvor den er købt og til hvem – dette sikrer at ingen kunder kan købe den samme vare.

Macbook

Mobile first - tilpasset den digitale forbruger

Vi arbejdede i lang tid for at skabe en UX- og onlinestrategi der sikrer den optimale kundeoplevelse og konvertering. Store dele af sitets komplekse UX blev lavet efter mobile first princippet.

Genbyg har fået udviklet en avanceret varedetektiv, der hjælper de besøgende med at holde øje med unikke og særlige produkter.

Varedetektiven holder selv øje med hvad du interessere dig for, og skal derfor blot bruge en mailadresse for at sende matchende varer.

Købs- og Reservationskurv

Genbyg har et specielt produktsortiment, hvilket også kræver et specielt købsflow.

Derfor findes der to måder at handle på: 1. Direkte checkout, hvor produkter købes med det samme. 2. Reserver produkter i 3 dage.

Ved sidstnævnte, er det altså kun kunden der har reserveret varen online, der kan købe dem.

Optimalt checkout flow

Et vigtigt fokusområde for Genbyg var at checkout flowet blev så let, hurtigt og elegant som muligt. Vi har lavet en løsning der fungerer godt på mobil såvel som på desktop, og som reducerer brugerens købstrin til det halve.

Design