Implement Learning Institute

Avanceret løsningen bygget på Vue, Nuxt, Laravel og med Wordpress som CMS

Implement Learning Institute udbyder kurser og uddannelser hvor de træner og udvikler projektledere og medarbejdere indenfor den private og offentlige sektor.

De kom til Konform med et ønske om en ny “up-to-date” platform, både visuelt og teknisk. Den visuelle side skulle ligge tæt op af Implement Consulting Groups nye visuelle identitet, mens UX-delen er optimeret til målgruppen igennem en agil proces.

Teknisk er løsningen baseret på de nyeste teknologier indenfor både frontend og backend. Frontenden er kodet i Vue og Nuxt, backenden er kodet i Laravel. Kunden har fået et brugervenligt skræddersyet CMS interface bygget på WordPress Advanced Custom Fields, hvor alt basis indhold kan håndteres.

Kompleks integration til Maconomy

Hele sitet er integreret med ERP systemet Maconomy hvor kursusoprettelse, fakturering, priser, ventelister mv. håndteres. Den udviklede Laravel backends formelle opgave er, at sync’e og holde styr på al data der transporteres mellem Maconomy og WordPress. Alle aktiviteter i Maconomy blive livesync’et til WordPress CMS backenden, hvor data kan beriges og udstilles på kursusportalen. Omvendt levere kursusportalen også data til Maconomy  f.eks. i forbindelse med bookinger og ved opdatering af diverse info.

Macbook

Mobile first - tilpasset den digitale forbruger

Vi arbejdede tæt sammen med Implement Consulting Group for at skabe en UX- og onlinestrategi for at sikre den optimale kundeoplevelse og konvertering. Store dele af sitets komplekse UX blev lavet efter mobile first princippet.

Optimeret checkout flow

Checkout flowet er komplekst i den forstand at det løbende skal holde sikre datasynkronisering mellem kursusportalen og Maconomy sker hurtigt og sikkert med regler der understøtter kundens arbejdsgange og processer.