Dansk Retursystem

  • KundeDansk Retursystem
  • ServiceIntranet

Et moderne intranet til over 500 medarbejdere fordelt på 3 lokationer

Dansk Retursystem kom til Konform med det ønske at optimere de interne kommunikationskanaler med et nyt moderne, webbaseret intranet der skulle erstatte den eksisterende Sharepoint-løsning. Resultatet blev et Intranet med meget høj brugervenlighed og dynamisk differentieret indhold til forskellige brugergrupper.

Dansk Retursystem er en moderne, dansk virksomhed med mange medarbejdere i forskellige funktioner fordelt på 3 lokationer i Danmark. Derfor var brugervenlighed i centrum, da Konform skulle designe et nyt intranet til dem. Det var essentielt, at forskellige medarbejdere kunne få den information, der var relevant for lige præcis deres arbejdsdag uafhængig af IT-kvalifikationer og uafhængig af hvilken platform intranettet tilgås fra.

Mere end ”bare” et intranet

Med afsæt i Dansk Retursystems behov designede Konform et intranet, der var specialsyet til alle – lige fra topledelsen til produktionsmedarbejderen og chaufføren. Intranettet blev til en tidssvarende og moderne webbaseret løsning, hvor indholdet og funktionalitet dynamisk tilpasses de forskellige brugergrupper defineret efter medarbejdernes funktion og geografiske placering.