Kræftens Bekæmpelse

  • KundeKræftens Bekæmpelse
  • ServicePortaler og kampagnesystemer

Et CMS, hundredvis af muligheder

Gennem de seneste 8 år har Konform ageret teknisk partner for Kræftens Bekæmpelse. Et samarbejde der har resulteret i et hav af forskellige løsninger. Fælles for de forskellige løsninger var ønsket om, at alle systemer skulle kunne kobles sammen. Den skræddersyede og meget ambitiøse platform kan rumme mange forskelligartede digitale løsninger, herunder

Cancer.dk – Kræftens Bekæmpelses hovedsite der indeholder 11.478 sider som over 120 web redaktører administrerer. Sitet indeholder 102 unikke formularer, webshops funktionalitet og over 80 Kampagnesites der understøtter alle Kræftens Bekæmpelses kampagner.

Udover Cancer.dk og 80+ kampagnesider er det blevet til en meget ambitiøs og omfattende frivilligportal, webshoppen, Cancerforum, SAM, Indsamlingsmodulet, Sommerhusportalen, TilMindeOm, Rådgiversiden, Stafet for Livet portalen og meget meget mere.

Et visionært samarbejde

Kræftens Bekæmpelse er en omfattende organisation med klare visioner. Visionerne for samarbejdet blev omsat til krav, der bl.a. talte: en forbedret brugeroplevelse, integration mod backoffice systemer, automatisering af arbejdsopgaver i kundeservice, og en kodekvalitet af absolut bedste kvalitet der havde til formål at sikre en optimeret performance og sikkerhed.