Sex & Samfund

  • KundeSex & Samfund
  • ServiceLæringsplatform
  • TeknologiPHP
  • Websitesexogsamfund.dk

En materialeplatform til over 450.000 elever og 11.000 lærere

Sex & Samfund fungerer som en uafhængig NGO, Danmarks største på området, og er en del af IPPF. Organisationen arbejder både nationalt og internationalt for at fremme seksuel trivsel, sundhed, rettigheder og plads til mangfoldighed. Sex & Samfund havde behov for en ny platform, der kunne rumme alt deres gratis undervisningsmateriale.

”Uge Sex har aldrig været flottere...”

Vi udarbejdede i samarbejde med Sex & Samfund en digital platform, der kunne rumme det gratis undervisningsmateriale, som Sex & Samfund stiller til rådighed således, at lærere skolepædagoger og sundhedsplejersker har mulighed for at tilgå det og anvende til i tilrettelæggelsen og gennemførslen af tids- og alderssvarende sundheds- og seksualundervisning fra 0.-10. klasser og på landets ungdomsuddannelser.

Løsningen benyttes at 8 forskellige målgrupper fordelt på henholdsvis ungdomsuddannelserne og grundskolen. Afhængig af til hvilket formål portalen skal benyttes regulere oprettelsesflowet sig for den enkelte bruger.
Logind med Uni-login valideres mod data hentet fra UVM’s webservice. Dette gør at løsningen kan udstille den eller de skoler og klasser brugeren er tilknyttet, så skolens stamdata hentes og automatisk tilføjes på brugerens profil.

Fra Folkeskolens anmeldelse af Uge Sex materialerne 2016

”Uge Sex har aldrig være flottere… Det er rart som lærer, at der findes et oplysningssted, hvor man trygt kan gå hen og hente de materialer, man har brug for til det enkelte klassetrin og til den enkelte elevgruppe.”