Mads Nørgaard

  • KundeMads Nørgaard
  • ServiceWebsite & webshop
  • TeknologiPHP

Website med integreret webshop

Mads Nørgaard har i knapt 30 år været anerkendt i den danske modebranche. Da Konform blev kontaktet af designvirksomheden, var det med ønsket om, at føre brandet sikkert og stilfuldt ind i den digitale verden. Løsningen skulle være et nyt website med en integreret webshop. Websitet er holdt i en sikker stil, der afspejler den klassiske Mads Nørgaard signatur.

Stilfuldt digitalt univers

Websitet er opbygget enkelt og overskueligt med et design, der afspejler Mads Nørgaards sans for kvalitet. Flere af de klassiske Mads Nørgaard elementer, såsom de klassiske striber og den karakteristiske grønne farve, er inkorporeret, for at skabe genkendelighed for kunden.

Webshoppen er holdt i samme stil som selve sitet. Formålet er først og fremmest at præsentere brandets produkter på en simpel og elegant måde, der understøtter brandets DNA. Foruden muligheden for at købe varer online er det også muligt at følge en ordre, nemt at returnerer eller ombytte varer. Derudover gør webshoppen det muligt for kunder at se værdien på gavekort, samt ændre personoplysninger.
Gavekort kan naturligvis købes gennem webshoppen.

Løsningen er integreret med bl.a. ERP-systemet Navision og billedarkivet Kontainer. Dette understøtter en optimal og stabil arbejdsgang i håndtering af ordrer, lagerstatus, valuta, produktpræsentation mv.

Selve produktpræsentationen er naturligvis omdrejningspunktet på websitet og der er derfor stor fokus på det visuelle udtryk, når et produkt fremvises på sitet eller i webshoppen. Der er designet få og enkle elementer, der har til formål at hjælpe kunden i valg af farve, størrelse og antal. Relaterede produkter inspirerer kunderne ved bl.a. at vise matchende designs.