Corporate websites

Vi designer og udvikler små og store hjemmesider hvor både design, CMS og performance understøtter jeres målsætning og brugernes adfærd optimalt

Brugeroplevelser der gør en forskel

Godt design kan ændre hvordan målgruppen opfatter og interagere med jeres brand og forretning. Med udgangspunkt i indsigter baseret på workshops, bruger-research og analyse sikrer vi, at I når i mål med jeres budskab og målsætning. Med fokus på at skabe et klart og effektfuldt koncept som er relevant og meningsfyldt for målgruppen sikrer vi værdiskabende brugeroplevelser.

Vejen til en succesfuld webløsning opnås altid bedst i tæt samarbejde med jer, for ingen kender jeres forretning bedre end I selv gør.

Uanset om I har behov for en 360 graders digital strategi eller blot hjælp til at implementere ny CMS i eksisterende løsning, er formålet altid at løse opgaven bedst muligt så den imødekommer jeres ønsker, prioriteter og budget.

Lise Roland Johansen

Copenhagen Economics

Head of Communications and Operations

“Vi kontaktede Konform pga. varme anbefalinger – og vores høje forventninger blev indfriet fra første møde. Konform vovede at udfordre vores designmanual og ramte plet. Samarbejdet har hele vejen igennem været imødekommende og fleksibelt – med den ekstra indsats, når det gjaldt.”

Fremtidssikrede løsninger

Vi er platforms-uafhængige og rådgiver og anbefaler CMS valg på baggrund af krav til integrationer og forventet trafik på løsningen. I fællesskab med kunden beslutter vi hvilket CMS der er bedst til opgaven.

Vi har altid fokus på at der skal være sikkerhed for, at CMS’et skal være fremtidssikret, stabilt, sikkert og omkostningseffektivt værktøj som først og fremmest er brugervenligt og understøtter kundens arbejdsgange bedst muligt.

SEO & content

Vi tænker  SEO og Content Marketing ind fra starten, når vi designer sitemap, navigation, indhold og informationsarkitektur.

Vores løsninger understøtter altid alle tekniske og kodespecifikke krav i forhold til optimal SEO indeksering i Google. Vi bruger bl.a. værktøjer som Google Webmaster Tools, Google PageSpeed Insights og Google Analytics for at monitorere effekten.

Systemer

Systemer vi arbejder med

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe med dit projekt

Nanna Bentel

Strategic director og CEO
Tlf. 33 11 05 11
nb@konform.com

Jesper Sandberg

COO
Tlf. 3311 2001
js@konform.com

Øvrige services

  • Webshops

    Data lyver ikke! Derfor analyserer vi jeres touchpoints, og tager afsæt i data, når vi skal sikre os, at I når jeres KPI’er, opnår øget trafik og omsætning gennem jeres webshop

  • Webapplikationer

    Konform er specialister i udvikling af skræddersyede, komplekse webapplikationer i form af; intranet, ekstranet, applikationer, online services, portaler, apps & værktøjer

  • Digitale identiteter

    Vi hjælper brands med at opnå stærke identiteter som skaber effekt og afspejler virksomheden personlighed på tværs af platforme og medier.