Webapplikationer & SaaS

Vi udvikler skræddersyede, komplekse webapplikationer og systemer i form af applikationer, online services, apps, intranet, ekstranet og læringsportaler

Fra idé til virkelighed

Vores tilgang til udviklingsprojekter er altid med et stort engagement og respekt for jeres idé. Derudover ser vi det som vores opgave at bidrage til at berige jeres forretningsplan og go-to-market strategi.

Vi forstår vigtigheden i at arbejde iterativt i udviklingen af webapplikationer og vi arbejder med alle relevante metoder og processer –fra research, wireframing, prototyping, til design sprints, workshops og brugertests, for at klarlægge opgaven og den tekniske kravspecifikation, så vi kan skabe en løsning med brugeren i fokus.

Vi har mange års erfaringen indenfor udvikling af webapplikationer i form af fx. booking- og kommunikationssystemer, læringsportaler, communities, online serviceværktøjer, intranet og ekstranet samt app’s.

Vi skræddersyer og bygger skalerbare og fremtidssikre løsninger, der kan leve op til krav om datasikkerhed og høj performance ved mange samtidige brugere. Vi strukturerer koden objektorienteret og alle komponenter bliver opbygget som isolerede objekter, så systemet bliver robust overfor fremtidige tilføjelser.

Systemer

Christian Juul Lentz

Folketingets Kommunikationsenhed

Senior Projektleder

“Konform har leveret en superflot hjemmeside til Skolevalg.dk. Alt fra det mindste designelement til de mest komplekse funktionaliteter og integrationer er blevet løst med stor kompetence, professionalisme og forståelse for målgruppen. Udover det flotte resultat, som Konform har leveret, fortjener de også stor ros for processen; Vi er konstant blevet mødt med en enorm fleksibilitet, rettidighed og lydhørhed – og også med en portion godt humør!”

Eksperter i tekniske integrationer

Vi arbejder med alle typer af integrationer, herunder: CRM, ERP, Uni-login, to-faktor login, Google, Azure, Sharepoint, lønsystemer, Active Directory, medlemsdatabaser, Sociale medier, valutasystemer, nyhedsbrevsystemer og meget mere.

Som regel kan der ske integrationer mellem alle systemer, og det giver ofte mening for at skabe det optimale værktøj til formålet.

Eksempler på teknologi

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe med dit projekt

Jesper Sandberg

COO
Tlf. 3311 2001
js@konform.com

Anders Hedegaard Nielsen

CIO
Tlf. 8832 9823
ahn@konform.com

Øvrige services

  • Corporate websites

    Vi ved, at et website er virksomhedens ansigt udadtil. Derfor gør vi alt for at designe en løsning, der understøtter jeres KPI’er

  • Webshops

    Data lyver ikke! Derfor analyserer vi jeres touchpoints, og tager afsæt i data, når vi skal sikre os, at I når jeres KPI’er, opnår øget trafik og omsætning gennem jeres webshop

  • Digitale identiteter

    Vi hjælper brands med at opnå stærke identiteter som skaber effekt og afspejler virksomheden personlighed på tværs af platforme og medier.