Webshops & e-commerce

Vores mål at skabe digitale shoppingoplevelser som begejstrer og engagerer målgruppen, med fokus på brugervenlighed og design som fører til salg og målbare resultater

Digitale shoppingoplevelser der skaber konvertering

Vi er eksperter i at bygge webshops som forener den gode brugeroplevelse og de komplekse tekniske integrationer, som eksempelvis CRM, Lead, POS, nyhedsbrev-, lager- og fragtsystemer, og naturligvis ERP systemer: Navision, Maconomy, Economics mv, samt integrationer til sociale medier og meget mere.

Vores fokus er at skabe webshops som er visuelt forførende og intuitive at bruge. Med grundigt design og UX arbejde, kan vi sikre at alt fra købsflows til præsentationen af jeres produkter er tilpasset lige netop jeres målgruppe, så jeres forretning kan nå nye højder.

Teis Bruun

Baum Und Pferdgarten A/S

CEO

Konform var det oplagte valg for Baum und Pferdgarten, da vi i 2017 skulle vælge samarbejdspartner til ny webshop med fuld integration til Microsoft Dynamics. Konform har leveret et design der understøtter vores Brand DNA og vi har indtil videre næsten fordoblet omsætningen på det første halve år, samt øget på alle relevante KPI.

Data & indsigt

Vi har stort fokus på løbende at måle på effekten af jeres webshop og kigger løbende på trafik og konverteringer. Ved brug af værktøjer som Google Analytics, Webmastertool og PageSpeed sikrer vi os, at I får det optimale ud af jeres løsning.

Systemer

Eksempler på integrationer

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe med dit projekt

Jesper Sandberg

COO
Tlf. 3311 2001
js@konform.com

Christian Lund

Digital Manager
Tlf. 3311 1016
cl@konform.com

Øvrige services

  • Corporate websites

    Vi ved, at et website er virksomhedens ansigt udadtil. Derfor gør vi alt for at designe en løsning, der understøtter jeres KPI’er

  • Digitale identiteter

    Vi hjælper brands med at opnå stærke identiteter som skaber effekt og afspejler virksomheden personlighed på tværs af platforme og medier.

  • Webapplikationer

    Konform er specialister i udvikling af skræddersyede, komplekse webapplikationer i form af; intranet, ekstranet, applikationer, online services, portaler, apps & værktøjer